Benefiet Spelen voor Senn - 07 augustus 2021- VOLZET

Uitleven op de verschillende springkastelen, laten schminken, een glittertattoo laten zetten, meedoen met XXL spelen, een leuke ballon vragen aan de clown, verbaasd kijken naar de goochelaar,... en voor de grotere kinderen: lasergaming, boogschieten,...

Een namiddag vol leuke kinderactiviteiten met als afsluiter een kids openluchtfilm!
Natuurlijk ontbreken ook de bijhorende filmsnacks niet: frietjes, popcorn, hotdogs, ijsjes,...

Al zin gekregen om te komen? Bestel dan snel je tickets want de plaatsen zijn beperkt!
Prijs per persoon 6 euro.

Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen en is een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Onze VZW heeft als doel ouders van wie de minderjarige kinderen getroffen zijn door Cerebrale Parese financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze aandoening.

Ons doel is om meerdere gezinnen en dus ook kindjes te helpen. Niet alleen financieel, want er is meer hulp nodig dan alleen het financiële gedeelte. Al is dat laatste ook wel broodnodig. Het voornaamste kindje dat we steunen is en blijft voorlopig Senn Luckermans het kindje waar alles mee gestart is en dat nog veel therapieën broodnodig heeft. Toch gaan we trachten om af en toe een aantal andere kindjes ook een boost te geven in hun revalidatietraject. Een overzicht van die kindjes is ook terug te vinden op deze site.

INFORMATIE:

Wanneer? zaterdag 7 augustus 2021

Waar? Voetbalterrein RC Meldert, Meerstraat, 3320 Hoegaarden

Tijdstip?

14u - 17u: animatie
17u: openluchtfilm
20.30u: eindeVOLZET

Meer informatie over ons privacybeleid kan u terugvinden via deze link: Privacy Verklaring CuPerHeroes VZW

Winkelmand