Tweede restaurantweekend CuPerHeroes VZW 10 en 11 oktober 2020

Cerebrale Parese of hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van een handicap bij kinderen en is een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Onze VZW heeft als doel ouders van wie de minderjarige kinderen getroffen zijn door Cerebrale Parese financieel, moreel en maatschappelijk bij te staan in de behandeling van deze aandoening.

Ons doel is om meerdere gezinnen en dus ook kindjes te helpen. Niet alleen financieel, want er is meer hulp nodig dan alleen het financiële gedeelte. Al is dat laatste ook wel broodnodig. Het voornaamste kindje dat we steunen is en blijft voorlopig Senn Luckermansn het kindje waar alles mee gestart is en dat nog veel therapieën broodnodig heeft. Toch gaan we trachten om af en toe een aantal andere kindjes ook een boost te geven in hun revalidatietraject. 1 van die kindjes is dit jaar Luca Beullens. Meer informatie over de kindjes kan je terugvinden op deze site.

Zoals jullie weten werd onze restaurantdag in maart uitgesteld als gevolg van het Corona virus. Onderaan deze pagina vinden jullie een nieuw inschrijvingsformulier. Iedereen die zich reeds ingeschreven had en betaald had, kan zijn inschrijving voor de restaurantdagen die in oktober zullen plaatsvinden gemakkelijk opnieuw bevestigen via dit inschrijvingsformulier. Dit stelt ons ook in staat om een overzicht bij te houden van wie ons op welke dag terug zal vergezellen. Hopelijk kan iedereen dat weekend nog en kunnen we er alsnog met z'n allen een onvergetelijk moment van maken! Hou het alvast vanaf nu vrij in jullie agenda! 

INFORMATIE:

Wanneer? zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020

Waar? Zaal Centrum, Keibergstraat 54, Kumtich

Tijdstip?

Middag: 11:30u - 15:30u  

Avond: 15:30u - 20:30 u

Inschrijven via:

Telefonisch: 0473/32.64.35 (Karolien Janssens)

Mail: cuperheroes@gmail.com

Via onderstaand inschrijvingsformulier 

Te vermelden bij inschrijving:

zaterdag of zondag + middag of avond + aantal gekozen schotels

MENU:

 Volwassenen: 
 Stoofvlees + frieten 15 euro
 Vol-au-vent + frieten 15 euro
 Vegetarische spaghetti 15 euro
 Taart 3 euro
 Dame Blanche 4 euro
 Kinderen: 
 Stoofvlees + frieten 9 euro
 Vol-au-vent 9 euro
 Vegetarische spaghetti 9 euro
 Kinderijsje 2,5 euro
 De inschrijving is pas definitief na betaling.
 


Inschrijvingsformulier

Via onderstaand inschrijvingsformulier kunnen jullie de bestelling doorgeven of de bevestiging van jullie eerdere inschrijving.

U krijgt later van ons nog een bevestigingsmail. Alleen voor nieuwe inschrijvingen zal deze betalingsinstructies bevatten.


Meer informatie over ons privacybeleid kan u terugvinden via deze link: Privacy Verklaring CuPerHeroes VZW

Met trots stellen wij onze sponsors voor:

Winkelmand