Acties
Welkom op onze evenementen pagina. Het feit dat je dit leest, wil zeggen dat je de juiste weg al gevonden hebt! Kom hier geregeld een keer kijken, want hier gaan alle toekomstige acties meegedeeld worden die we gaan organiseren ten voordele van onze VZW!

Comfi-tuuractie 2020

Ook dit jaar zal madam Comfituur (Els Bollen) haar eigen gemaakte Comfi-tuur potjes maken. Elk kind verdient namelijk Comfort! 

Hieronder vinden jullie de verschillende soorten van dit jaar terug:
🔴Aardbeien
🟢Aardbeien met rabarber
🔵Aardbeien met blauwe bessen
⚫Pruimen met steranijs en porto
🟠Rabarber met abrikozen (nieuw!)


Elke potje kost 5 euro. Vorig jaar gingen er 775 potjes de deur uit en kon ze dankzij jullie 2678 euro schenken aan Senn!

💚 Gaan we dit jaar voor 1000 potjes?

Bestellen kan vanaf nu als volgt:
  • Mail: b_els@hotmail.com
  • Bellen/sms'en: 0490/57.33.76

Afhalen/leveren zal plaatsvinden vanaf 01 november 2020, datum in samenspraak.

Sinterklaas- en Kerstdoosjes gevuld met Belgische pralines

Wil je als werkgever je medewerkers in de watten leggen met wat lekkers? CuPerHeroes VZW verkoopt Sinterklaashuisjes en Kerstballen gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je personeel. Ze kosten €6 per huisje/bal en ze bevatten ongeveer 100 gram pralines. 

De Sinterklaashuisjes kunnen besteld worden tot en met 30/10/2020, de Kerstbal kan besteld worden tot en met 30/11/2020

Wil je bestellen? Klik dan hier: BESTELLEN

Heb je al iets voorzien met Eindejaar? Geen nood, met Pasen doen wij ook terug een actie met lekkere Belgische pralines.

Bij vragen contacteer ons dan gerust via email: cuperheroes@gmail.com of via gsm-nummer: 0476/97.96.39


Paasdoosjes met Belgische pralines - Terug in 2021!

Als baas op je paasbest voor je medewerkers met deze Belgische pralines.

CuPerHeroes VZW verkoopt paasdoosjes gevuld met heerlijke Belgische pralines voor je medewerkers. De doosjes kosten €6 per doosje en ze bevatten ongeveer 100 gram pralines. 

Tweede restaurantweekend CuPerHeroes VZW 10 en 11 oktober 2020 (AFGELAST)

Beste vrienden,

Begin dit jaar lieten jullie je hart spreken door in te schrijven voor de restaurantdagen van 14 en 15 maart ten voordele van de vzw CuPerHeroes. 600 inschrijvingen, 600 lieve mensen die ons wilden steunen.

Echter omwille van de plotse uitbraak van COVID19 en de veiligheidsmaatregelen die werden opgelegd zagen wij ons genoodzaakt om twee dagen daarvoor alles af te gelasten. Helse dagen waren dat. Eerst en vooral iedereen verwittigen zodat jullie niet voor gesloten deuren zouden staan. Vervolgens bekijken wat we met de aangekochte hoeveelheden materialen, voedsel en drank konden doen en last but not least, hoe zouden we bij gebrek aan deze activiteit er kunnen voor zorgen dat de noodzakelijke therapieën kunnen betaald worden. Wat dit laatste betreft blijft COVID19 ons parten spelen. Een kleine nachtmerrie.

Gelukkig konden we rekenen op veel begrip van de leveranciers waardoor een deel van de gemaakte kosten werden gerecupereerd. Tevens werd onmiddellijk werk gemaakt van het herplannen van de restaurantdagen naar 10 en 11 oktober in de hoop dat iedereen die was ingeschreven opnieuw zou kunnen deelnemen. De afgelopen maanden konden we niet anders dan afwachten en hopen dat COVID19 tegen dan een duidelijk verloop zou hebben gekend. Het tegendeel is gebleken...

Met spijt in ons hart moeten we bekennen dat wij jullie niet in alle veiligheid en rekening houdend met alle geldende veiligheidsvoorschriften kunnen ontvangen. Een bittere pil om te slikken maar gezondheid en veiligheid staan voorop. Mogen we jullie dan ook vriendelijk vragen ons jullie rekeningnummer te bezorgen zodat wij het reeds betaalde bedrag kunnen terugstorten. (Mail kan verstuurd worden naar Cuperheroes@gmail.com).

Met onze welgemeende excuses en hopelijk tot bij een volgende COVID19-vrije gelegenheid!

Team CuPerHeroes

Lopen Voor Senn op 5 juli 2020

Dat in tijden van Corona er ook nog nieuwe initiatieven worden opgezet waaruit blijkt dat kleine Senn toch al bij veel mensen hun hart gestolen heeft, is zo ontzettend warm om nu te mogen meemaken. Els Bollen heeft een start2run actie opgezet. Ieder apart en rond zijn kot op zijn eigen tempo, om dan op 5 juli allen samen 5 km te lopen. (of 15 km of 30 km wat je zelf als uitdaging wil opzetten).

Meer informatie vinden jullie terug via volgende facebookpagina: Lopen voor Senn

Na een paar dagen hebben al enkele personen zich mee aangesloten en zijn ze al met een team van 6: Els BollenElke Janssens(mama van Senn), Liselore Fuchs,Estelle Libregts, Stephanie Mertens, Tom Luckermans (papa van Senn).

Hoe werkt het concreet? Deze 6 lopers vragen aan al hun vrienden, kennissen, familie,... om hun loopactie te steunen door een vrije bijdrage te storten op het rekeningnummer BE75 1430 9676 2251 met vermelding "Lopen voor Senn".
Als elke facebookvriend 1 euro sponsort, hebben we tegen 5 juli 4.000 euro.

Nieuwe lopers die zich willen laten sponsoren mogen natuurlijk altijd mee aansluiten! Wat een nobel doel. Dank jullie wel! Stay safe en blijf bewegen!

0
 .